Kantoor Pelt
Dorpsstraat 53 3900 Pelt
T.011/64.81.76

Te ontwerpen gelijkvloers appartement in het centrum van Maaseik

Gelijkvloers app. voor € 159.500

Hepperstraat 6, 3680 Maaseik Bekijk op kaart
Ref: Hepperstraat appartement

Delen

140 m² grondopp.
bouwjaar: 1850

Heb je altijd al gedroomd van wonen in het hart van historisch Maaseik? Grijp nu de kans om een handelsgelijkvloers om te toveren tot een adembenemend gelijkvloers appartement (onder voorbehoud van het verkrijgen van de juiste vergunningen) in de iconische Hepperstraat 6. Ontdek de harmonie tussen historische charme en hedendaags comfort!

🏰 Historisch Erfgoed: Stap binnen in een stukje geschiedenis terwijl je dit historische pand transformeert naar een moderne thuis. Bewaar de authentieke elementen, zoals de prachtige gevel en houten balken, terwijl je geniet van het comfort van eigentijdse luxe.

🌆 Centrale Locatie: Gelegen in de bruisende Hepperstraat, geniet je van het beste van beide werelden: de levendige sfeer van het stadsleven en de rust van jouw eigen oase. Winkels, restaurants en culturele hotspots liggen op steenworp afstand, waardoor elke dag een avontuur wordt.

🏡 Ruimtelijk Ontwerp: Dit handelsgelijkvloers biedt een ruime basis om jouw droomappartement te creëren. Met een slim ontwerp en oog voor detail kun je genieten van een open indeling, overvloedig natuurlijk licht en de vrijheid om de ruimte aan te passen aan jouw levensstijl.

💡 Creatieve Mogelijkheden: Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een uniek appartement ontwerpt dat past bij jouw smaak en behoeften. Van loft-stijl tot een gezellige stadsretreat, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit wordt niet zomaar een huis; het wordt jouw meesterwerk.

🌅 Zonnig Terras of Tuin: Denk aan de mogelijkheid om een zonnig terras of tuin toe te voegen, waar je kunt genieten van ontspannende momenten onder de Maaseikse zon. Een privébuitenruimte maakt jouw toekomstige appartement nog aantrekkelijker.

🗝️ Klaar voor een Nieuw Begin? Deze kans om een handelsgelijkvloers om te vormen tot een gelijkvloers appartement in de Hepperstraat 6 wacht op jou. Neem vandaag nog contact met ons op  via 011/64.81.76 of per e-mail via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken, een bezichtiging te regelen en de eerste stappen te zetten naar jouw toekomstige droomwoning.

Naam
Eddy Evens
E-mail

Prijs
€ 159.500
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.042,00

Verdieping -1

Kelder
70 m²

Gelijkvloers

Handelsruimte
70 m²

EPC ref.
20231121-0003045115-KNR-1
Label
epc waarde e

Totale opp. grond
140 m²
Bebouwbare opp.
70 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja

Beglazing
Dubbele

Bouwjaar
1850
Algemene staat
Goede staat
Beschikbaar
in overleg
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Ja
Renovatieplicht
Niet ingegeven