Kantoor Pelt
Dorpsstraat 53 3900 Pelt
T.011/64.81.76

Ruim handelsgelijkvloers in historisch pand in het centrum van Maaseik

Handelsgelijkvloers voor € 159.500

Hepperstraat 6, 3680 Maaseik Bekijk op kaart
Ref: Hepperstraat

Delen

140 m² grondopp.
bouwjaar: 1850

Welkom bij de unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig handelsgelijkvloers in de bruisende Hepperstraat 6, gelegen in het historische hart van Maaseik. Dit is niet zomaar een pand; het is een tijdloos stukje geschiedenis, doordrenkt met karakter en klaar om nieuwe verhalen te verwelkomen:

🏛 Historische Pracht: Stap binnen in de tijd terwijl je je bevindt in dit historische pand. De architectuur ademt een sfeer van elegantie en nostalgie, waardoor elke bezoeker wordt betoverd door de unieke charme van het verleden.

🛍 Ideale Locatie voor Handel: De Hepperstraat is de bruisende kern van Maaseik, bekend om zijn gezellige sfeer en levendige handelsactiviteit. Met dit handelsgelijkvloers geniet je van een centrale positie, omgeven door winkels, restaurants en een diversiteit aan bedrijven. Een plek waar klanten niet alleen winkelen, maar een ervaring beleven.

🌟 Veelzijdigheid en Mogelijkheden: Dit ruime handelsgelijkvloers biedt een veelzijdige lay-out, waardoor het perfect is voor diverse bedrijven. Of je nu een boetiek, galerij, café, kantoorruimte  of Airbnbwilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos (onder voorbehoud van juiste vergunning). Laat je creativiteit de vrije loop en geef dit pand een nieuwe betekenis.

🌞 Licht en Ruimte: Geniet van de overvloedige natuurlijke lichtinval die dit pand kenmerkt. De grote ramen bieden niet alleen een prachtig uitzicht op de Hepperstraat/Vullerstraat, maar zorgen ook voor een heldere en uitnodigende atmosfeer. Het hoge plafond versterkt het ruimtelijke gevoel.

🔑 Investeer in Jouw Toekomst: Dit is niet alleen een aankoop; het is een investering in jouw toekomst en de toekomst van Maaseik. Word de trotse eigenaar van een stukje geschiedenis en draag bij aan de bloeiende gemeenschap.

📞 Interesse? Neem Vandaag Nog Contact Op! Mis deze unieke kans niet om de sleutels van dit historische handelsgelijkvloers in de Hepperstraat 6 te grijpen.
Neem contact met ons op  via 011/64.81.76 of per e-mail via [email protected] voor meer informatie, bezichtigingen en om de mogelijkheden te bespreken.
 

Naam
Eddy Evens
E-mail

Prijs
€ 159.500
KI (niet geïndexeerd)
€ 1.042,00

Verdieping -1

Kelder
70 m²

Gelijkvloers

Handelsruimte
70 m²

EPC ref.
20231121-0003045115-KNR-1
Label
epc waarde e

Totale opp. grond
140 m²
Bebouwbare opp.
70 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Internet
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja

Beglazing
Dubbele

Bouwjaar
1850
Algemene staat
Goede staat
Beschikbaar
in overleg
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Ja
Renovatieplicht
Niet ingegeven