Kantoor Pelt
Dorpsstraat 53 3900 Pelt
T.011/64.81.76

Energiezuinig duplex appartement met een oppervlakte van 160m² en 75m² terras met 3 slaapkamers!

Appartement

Hamonterweg 37/3, 3910 Neerpelt Bekijk op kaart
Ref: Hamonterweg37

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
160 m² woonopp.
EPC: 76 kWh/m2/jaar
bouwjaar: 2004

Dit prachtige duplex appartement op de Hamonterweg in Neerpelt is werkelijk een juweeltje op de huurmarkt. Het is gebouwd in 2004 en heeft een oppervlakte van maar liefst 160 vierkante meter. Met drie ruime slaapkamers (slaapkamer boven is voorzien van airco), keuken, L- vormige woonkamer, opbergzolder, berging, terras en tuin is er meer dan genoeg ruimte voor een gezin of voor mensen die graag wat extra ruimte willen hebben.
Het appartement beschikt over vele pluspunten die het de perfecte plek maken om te wonen. De ruime L-vormige woonkamer is voorzien van een prachtige vol eiken vloer die voor een warme en gezellige sfeer zorgt. De elektrische inbouwhaard in de woonkamer draagt bij aan deze sfeer en maakt het nog aangenamer om te ontspannen en tot rust te komen.
Een ander groot voordeel van dit appartement zijn de 24 zonnepanelen die voor een lage energierekening zorgen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. 
Het grote terras van maar liefst 75m² biedt een prachtig uitzicht en is de perfecte plek om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. De rolluiken onder en boven zijn voorzien om de warmte en de kou buiten te houden wanneer nodig. Daarnaast is er langs drie kanten lichtinval, waardoor het appartement altijd baadt in natuurlijk licht.
De carport op het gelijkvloers is de ideale plek om uw auto te parkeren en beschermd te houden. De kabels voor een laadpaal zijn al voorzien, waardoor het opladen van uw elektrische auto heel eenvoudig is.
Kortom, dit prachtige duplex appartement op de Hamonterweg in Neerpelt is een geweldige plek om te wonen. Met zijn vele pluspunten, zoals de vol eiken vloer, de elektrische inbouwhaard, de 24 zonnepanelen, het lage EPC, het grote terras, tuin, de rolluiken, de lichtinval en de carport, biedt het alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en energiezuinig leven. Neem vandaag nog contact op met de verhuurder en ontdek hoe dit appartement uw leven kan veranderen!


Bovendien zijn er meerdere parkeerplaatsen beschikbaar en is er de mogelijkheid om een mobilhome te parkeren. 

EPC 76 kWh / m² jaar

Beschikbaar vanaf 01 juli 2023


De carport dient mee gehuurd te worden voor € 50 / maand.

Naam
Kristof Winters
E-mail

Totale prijs
€ 950,00

Gelijkvloers

3x Slaapkamer
2x Toilet
Terras
75 m²
Keuken
Badkamer
Carport
Parkeerplaats
Berging

EPC
76 kWh/m2/jaar
Label
epc waarde a
76 kWh/m2/jaar

Bewoonbare opp.
160 m²

Beglazing
Dubbele
Verwarming
Aardgas

Bouwjaar
2004
Algemene staat
Instapklaar
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven
Renovatieplicht
Niet ingegeven