Kantoor Pelt
Dorpsstraat 53 3900 Pelt
T.011/64.81.76

Ruim handelspand nabij het bruisende centrum van Lommel

Handelspand voor € 1.300

Driehoek 61, 3920 Lommel Bekijk op kaart
Ref: Driehoek61C

Delen

332 m² woonopp.
bouwjaar: 1979

Dit handelspand vinden we terug in de Driehoek te Lommel, nabij het centrum, is een unieke kans voor ondernemers op zoek naar een locatie met veel potentieel. Het pand was vroeger een traiteurzaak en is momenteel verdeeld in twee delen: het traiteurgedeelte en een kantoorruimte. Dit biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven.
Het traiteurgedeelte van het pand is perfect voor iemand die op zoek is naar een locatie om een eigen cateringbedrijf of andere activiteiten te starten. Het heeft alle benodigde faciliteiten om te beginnen, zoals een professionele keuken, koelruimtes en een eetzaal (deze kunnen mee overgekocht worden). Het interieur is netjes en goed onderhouden en heeft nog steeds een charmante uitstraling van de voormalige traiteurzaak.
De kantoorruimte van het pand biedt veel mogelijkheden voor een breed scala aan bedrijven. Of het nu gaat om een ​​start-up of een gevestigd bedrijf, deze ruimte biedt de perfecte gelegenheid om een ​​kantoor op te zetten in een drukbezochte buurt. Het pand is ook voorzien van een eigen ingang voor de kantoorruimte, waardoor de privacy en veiligheid van het bedrijf gewaarborgd blijven.
Een ander voordeel van dit handelspand is dat het onderkelderd is. Dit biedt extra opslagruimte of kan worden omgebouwd tot extra kantoor- of werkruimte. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om hun ruimte aan te passen aan hun specifieke behoeften en om hun bedrijf verder te laten groeien.
Ten slotte is de locatie van dit handelspand in Lommel ideaal voor ondernemers. Het is gelegen nabij het centrum, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor klanten. Het pand bevindt zich ook in een drukbezochte buurt, waardoor het veel potentieel heeft voor zowel nieuwe als bestaande bedrijven.
Kortom, dit handelspand te huur in Lommel is een geweldige kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een locatie met veel potentieel en flexibiliteit. Met zijn voormalige traiteurgedeelte, kantoorruimte en onderkelderde opslagruimte, biedt dit pand veel mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven. Bovendien is de locatie ideaal voor klanten en heeft het veel potentieel voor succes.

Naam
Kristof Winters
E-mail

Prijs
€ 1.300

Gelijkvloers

3x Toilet

Label
epc waarde b

Bewoonbare opp.
332 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Stadswater
Ja

Bouwjaar
1979
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven